home
Termékek
Haiku
Haiku Home
type 301
Filozófiája
Importer
Contact

Filozófiája

A Chroma cég vágási filozófiája

A nagyon jó minöségü kések óvatos és szakszerü használata mindig szükséges ahhoz, hogy megörizzük a kés élességét és biztosítsuk a használat közbeni lehetö legnagyobb biztonságot. Mindenekelött; egy tompa kés egyenlö egy veszélyes késsel.

Minél erösebb nyomás szükséges a vágáshoz, annál nagyobb egy használat közbeni baleset bekövetkezésének esélye.

Nagyon fontos a Chroma kés élességének megörzése. Ez biztonságot ad és a legjobb és legkönnyebb vágást teszi lehetövé.
Azonban idöröl idöre szükség van a kések otthoni élezésére. Nagyon fontos, hogy élezö rudat soha ne használjunk, amikor a Chroma Cutlery késeket élezzük. Ez károsíthatja a finom pengét.

A jobb eredmény elérése érdekében használja a Haiku kerámia fenökövet. Emelett használhat más fenökövet is, de csak kerámiából.

Haiku home késekA kések szakszerü ápolása képezi a Chroma cég vágási filozófiáját. Késeinket soha ne mossa mosogatógépben. Minden használat után meleg vízben öblítse le és törölje szárazra.

Lépés1. Lépés A kés pengéjét mindig 15-20 fokos szögben tartsa élezés közben. Egy csatlakoztatható 'élezö sín' használható a képen látható módon
Lépés2. Lépés Szorosan fogja a kés nyelét a jobb kezébe. Vezesse a kés élét a bal kezével a testével ellenkezö irányba közben nyomja finoman a köhöz. Egyenletes mozgást végezzen egész idö alatt
Lépés3. Lépés Fordítsa meg a pengét úgy, hogy annak másik oldala nézzen felfelé. Most vezesse az ujja hegyével a kést nagyon könnyedén a fenökö felületén. a teste irányába
A tárolás egy másik fontos tényezö. Biztos lehet benne, hogy a Type 301 blokkal a megfelelö tárolást biztosítja késeinek, vagy pedig védje a pengét valamilyen borítóval pl. fóliával. Ne tárolja szabadon, vagy más késekkel öket, mert az tompítja és potenciális veszélyforrást jelenthet Önnek és családjának.

A megfelelö ápolás és a szakszerü használat a legnagyobb élvezetet és biztonságot adja Önnek és családjának. Szánjon a késekre egy kis plussz idöt és meglátja ezzel egy megbízható eszközre tesz szert, ami évekig fogja szolgálni Önt. Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogja megbánni.
Chroma

[ Home ] [ Termékek ] [ Haiku ] [ Haiku Home ] [ Type 301 ] [ Filozófiája ] [ Importers ] [ Contact ]

Image Image

All Content of this site Copyright © 2003 Chroma Cutlery, Inc. All rights reserved